Kookles kinderen

 

De kookles voor kinderen geeft de kok bij u thuis. Onze kok gaat met uw kind(eren) uw keuken in en bereidt samen met hun de maaltijd die ze zelf uitkiezen. Ze leren niet zomaar koken, maar ècht eten bereiden. We proberen zoveel mogelijk pakjes en zakjes te vermijden. Ze leren de geschiedenis, waar komt het vandaan, hoe ziet het eruit, wat zijn de geuren en smaken van de kruiden, wat gebeurt er als je bepaalde kruiden mengt. We sluiten het af met een gezamenlijke diner met de hele familie. Het recept mogen ze uiteraard houden.

 

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen of een offerte aanvraag doen.

 

 

Offerte Informatie

Kookles kinderen

Annoncé Catering
KvK nr. 27284129
GOUDA
Copyright 2020

couscous
Couscous
Deze couscous is gemaakt met paprika, zaden, munt, rozijnen, doperwten, olijfolie, azijn en feta.*
Couscous of koeskoes is grof gemalen durumtarwe afkomstig uit Noord-Afrika. Het hiermee gemaakte griesmeel wordt via een draaitrommel omgevormd in kleine bolletjes die net zoals houdbare pasta's worden gedroogd.
Patatas bravas
Patatas bravas
Patatas bravas is een Spaanse tapa. De gefrituurde aardappeltjes worden overgoten met een pittige
tomatensaus.*
'Tapa' is letterlijk te vertalen als 'deksel'. Op basis van deze betekenis wordt vaak verondersteld dat tapas zijn ontstaan uit de gewoonte om een drankje letterlijk met een stuk brood en/of een plakje ham af te dekken, dit om te voorkomen dat er bijvoorbeeld vliegen in het glas zouden komen.
Offerte Informatie
Patatas aioli
Patatas alioli of patatas aioli is een Spaanse tapa. De gefrituurde aardappeltjes worden overgoten met een alioli saus.*
Andere benamingen die men in Spanje voor de "tapa" gebruikt zijn: alifara  in Aragón en Navarra en poteo in Baskenland.
Offerte Informatie